Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tränar in julen.

Av Posted on Inga taggar 0

Firade in både första advent och ledigveckan med julfika hos en kompis igår. Efter 24 timmars jobb under helgen är jag glad och lycklig för att få 7 dagars ledigt. Det är stort plus med gruvjobbet, alla ledigveckor man har, det ger en liksom lite mer livskvalité.

Så jag passade på att livskvalitéa mig lite idag. Har legat både magsjuk och förkyld under de senast veckorna så blev bara något enstaka rehabpass förra veckan. Så idag passade jag på att gå på crossfit med Camilla. Alla som känner mig vet ju att jag älskar den typen av träning men i år har det blivit mycket mindre än planerat på grund av knät. Men så kom dagen som idag, då jag kunde lasta på 65kg på stången och göra fronbenböj utan smärtor, HALLELUJA! Så jag är glatt överraskad att äntligen få börja köra lite mer vikter och kanske bygga upp benen lite innan säsongen drar igång. Jag tränade även på lite butterfly pull-ups, ja herre, det är crossfitbabbel det här, kanske lite tråkigt, men jag har lagt in lite filmer så ni får se.

Här är några fronböj jag gjorde idag, fokus på att inte fälla in knäna.

I början av sommaren var jag med i en Crossfit-tävling som hålls i ett sandtag här varje år. Då slutade jag på akuten med nackkrage och hjärnskakning efter ha kraschat ner i backen efter jag gjort pull-ups. Så jag har bytt teknik helt och nu ska det jobbas fram till juni nästa sommar för då är det revansch som gäller. Jag liknar mer en mask än en ”butterfly” men jag bjuder på den här för och visa att man är rätt ful och dålig ibland. Men det tar sig i alla fall och inga fler nackskador ska det bli.

Ha det gött folket!