Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Krasch i Verbier

Av Posted on Inga taggar 0

Den tvåstjärniga FWQ-tävlingen i Verbier slutade med en krasch. Resonemanget löd: facet är litet o platt, så gå stort på en av den klippan som fanns och spätta ner hela vägen ner i mål. Tyvärr var mitt sätt att tänka långt ifrån unikt, och efter att damerna fått äran att agera sista startgrupp var landningen fint stökig och åket slutade i ett snömoln ca 2,7 sek in i åket… Förbannad över oförmågan att stå landningen får vi nu blicka framåt för revansch till nästa dags tävling. Men nejdå, så kul ska vi inte ha det – tävlingen flyttad till fredag, och avfärd till Chamonix var satt till torsdag kväll… Nästa tävling då! Nepp, La Clusaz inställd även den efter att lavinsäkring lett till eliminering av all snö på hela tävlingsfacet.

Mitt mest trogna fan Mårten "the stoke at the start made it happen"

Mitt mest trogna fan Mårten ”the stoke at the start made it happen”

Smalbenen gör ont efter min kassa landning, tur att det finns liniment och kines(iology)tejp!

 Fridas megatejpningsskills ska tydligen ge lika bra blodcirkulation som våra varm/kall-duschar... Resultat återstår att se!

Fridas megatejpningsskills ska tydligen ge lika bra blodcirkulation som våra varm/kall-duschar… Resultat återstår att se!

Stort grattis till grymma Filippa Ring som kammade hem andraplatsen och de svenska snowboardgrabbarna Cody och Adam för andra- resp. tredjeplatsen!