Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Competition Confirmed!

Av Posted on Inga taggar 0

Efter två dagars framflyttad tävling är det nu bestämt att det blir åka av imorgon! Ett litet platt face (samma som juniortävlingen gick på) som redan innan dagen påbörjas är uppåkt, och damer skidor har fått äran att agera sista startgrupp, så puckelpist väntar! Men peppet är likförbaskat på topp, två magiska puderdagar i väntan på tävling tenderar ha den effekten…

För dagen var minst sagt magisk – obeskrivligt fluffig snö i mängder och ny med en stabil bas så inte en enda coreshot!! Skogen här i Bruson känns nästan lite som det man sett på bilder från Nordamerika, med stora snötäckta barrträd, gläntor och pillow-linnes (!!!)

Fortfarande sinnessjukt snöfall ute så blir nog att roa sig i skogen lite i väntan på start av den första, av förhoppningsvis två, Freeride World Qualifier-tävlingar av 2-stjärnig rang här på Verbier Freeride Week!

Nu blir det sen-middag med fisk och chokladfondue dagen till ära följt av lite meck med bindningarna!

Flying through the forrest! And the snow just wont stop falling.☃ 📷:@gabriellaedebo

A post shared by Adam Björk (@adamhbjork) on