Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Swish Swish o Pjäxfix

Kallt idag här i Verbier tyckte vi, men så fick vi höra om köldrekord över hela svea… Men va tusan! Snön här är fortfarande kall! Och vi råkade hitta till en lift som öppnat först idag efter lunch – där fanns det orört! hihihi *flickebarnsfniss*

Gabriella_Edebo-9450

Mårten fick dock se sig besegrad av ett ömmande underben. Erfarenhet som man har av kombinationen tibiafrakturer + metallplattor & skruvar + pjäxa så pysslade vi ihop en liten avlastningslösning för innerskon. Fantasi, rörisolering, sporttejp och disktrasor kommer man långt med! Han muttrade dock något om att det var lite jobbigt att ”lillsyrran” kan mer om pjäxmeck, skidfix, har med alla verktyg och fixar allt åt honom…

Gabriella_Edebo-9489

Gabriella_Edebo-9492

Roomies har lämnat vittnesmål om att jag kört yoga och stretchat i sömnen, kanske därför kroppen känns så bra och stark trots ovant långa alp-åk..?!