Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Utsikt, Kallsnö och nytt försök att handla mat

Vaknade upp till fantastisk utsikt från balkongen i en bummar-lägenhet med potential att placera sig som en av de bästa genom tiderna. Nyrenoverad, svårslagen vy med legendariska Bec des Rosses i centrum, tystgående diskmaskin (!!!) och enligt uppgift helt vansinnigt prisvärd – credd till Adam och Marte som lyckats få tag på den och nu låter oss ockupera loftet i en och en halv vecka!
Dagens bravader tog oss över från vår gräddhylla ovanför Bruson bort till Verbier, där vi välkomnades av mängder orörd kallsnö och sol!Många åk och en lunchpaus i solen senare begav vi oss med trötta ben iväg mot mataffären.

Lunchpaus i solen. Mårten har lärt sig att man undviker dubbelhaka om man skjuter fram käken mot kameran..

Lunchpaus i solen. Mårten har lärt sig att man undviker dubbelhaka om man skjuter fram käken mot kameran..

Gårdagens besök slutade i hets, panik och sur butikspersonal efter att vi råkat glida in i affären hela en minut innan stängning. Marginalerna på rätt sida åtminstone, så vi hann kasta ner lite varor för middag i korgen innan vi blev utslängda… Men idag var vi i tid och lyckades fylla en kundvagn utan att det drog iväg en allt för svidande mängd schweizerfranc!

Mårten är less på mataffären

Mårten är less på mataffären

”Dä ha bleve dyrt här i sveisch” (för den som inte visste det så spelades faktiskt Sällskapsresan Snowroller in här i Verbier!)