Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Jojo-Säsongen är igång

Av Posted on Inga taggar 0

Efter 28 timmar i Bummarbilen Deluxe med turbintruten Mårten aka En Modern Skidblogg, snöstorm i Stockholm vid avfärd, bilköer på autobahn, snuskiga färjor, oaptitliga matsopp längs Tysklands plattland, väntande på försenat tåg (i Schweiz?!) för upphämtning av resenär nummer tre och en bottenlös men nästan orörd snackslåda senare rullade vi in i ett vintrigt Verbier.

En säng och mer än tjugo minuters sömn uppskattades av en gravt sömnbristpräglad kropp och morgonen välkomnade oss med en begravd bil och enligt uppgift 40 centimeter fluffig nysnö. Det plötsliga infall jag fick en sömnlös natt för några veckor sedan att bli hobbymeteorolog gav resultat. Eller så var det flyt, men va tusan, lite kul att låtsas kunna tolka sånt här:

IMG_4374

Dagen var dock magisk. Snön var fluffig och det var folktomt på Bruson-sidan. Lyckades dock redan andra åket smälla i en sten som grävde ett stort fint hål hela vägen genom belaget på skidan… Men lagat och klart nu, tur fixarkitet med pansarfil, extrabelag, tändare och fickkniv inte glömdes hemma!

IMG_4380

Mårten dök med huvudet först in mellan några granar, men benet och dess metall håller ihop det än så länge ändå!

Mårten dök med huvudet först in mellan några granar, men benet och dess metall håller ihop det än så länge ändå!

FullSizeRender