Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Happy New Year from Japan!

Sista dagen på året inledde vi med att skippa frukosten för att istället åka in till världens största fiskmarknad Tsukiji med tomma magar redo för att testa på nya smaker. Där gick vi runt bland alla stånd med hojtande försäljare och testade på alla möjliga sorters rätter av fisk och skaldjur som vi inte hade en aning om vad det var… Det mesta smakade rätt bra men allt man faktiskt vågade testa på var definitivt intressant och spännande!
Nu blir det en powernap igen (låter ju som att vi inte gör något annat än sover…!) innan vi beger oss in till Shibuya där vi har tänkt fira det nya årets ankomst med middag följt av karaoke och sedan ett tolvslag som firas ute på övergångsstället vid Shibuya Crossing!

Gott nytt år i förväg till er alla här ifrån Japan!!


We started the last day of the year with skipping breakfast and instead going to the worlds largest fish market Tsukiji with empty stomachs ready to try some new flavors! We walked around among all the stalls with shouting salesmen and tried all kinds of different dishes with fish and seafood that we had no idea what it was… Most of it tasted pretty good but all of the things you dared to try was at least interesting and exciting!
Now it’s time for another power nap (sounds like that’s all we do here…!) beforehand head in to Shibuya where we have planned to celebrate the arrival of the new year with dinner followed by karaoke and midnight out at the zebra crossing in Shibuya!

Happy New Year to all of you in advance from Japan!!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/a4a/69343513/files/2014/12/img_1307.jpg
Shibuya Crossing in daylight