Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Introducing the Crew!

Av Posted on Inga taggar 0

Vaknade just upp i mitt kapsel-liknande krypin här på vårt mysiga hostel och eftersom klockan är fyra på morgonens och jag inte kan somna om än så tänkte jag ta tillfället i akt och skriva ännu ett inlägg! Igår slutade det med att det som var tänkt att vara en kort och intensiv powernap för att samla lite energi blev en tupplur på typ fyra timmar för de flesta här… Jag var fullt upptagen med att fixa i ordning hemsidan och kände på mig att jag skulle få svårt att sova på natten om jag skulle gjort det samma. I alla fall så slutade det med att vi var kvar här på hotellet och tog det lugnt istället vilket jag tror alla behövde efter en lång och stundvis dramatikfylld resa!

Så jag tänkte passa på att introducera hela gänget som vi är här med i väntan på att tröttheten förhoppningsvis ska komma krypande igen… Vi är i alla fall en grupp på sju personer som nästan alla träffades i st Anton förra säsongen. Jag åkte ner dit med en av mina gamla race-kompisar från slalomklubben Frida och vi bodde med två killar vars kompisar reste runt i alperna i en husbil. De kom förbi st Anton några gånger och det var så vi lärde känna Wille, Gabbe och Lajne! Vår granne och en av de tjejer vi hängde mest med var Jenny och det kompletterar den svenska sidan av gruppen. Den sista personen kommer att landa om ungefär en halvtimme och det är min amerikanska kompis Randy som jag lärde känna i somras!

Jag är så överhajpad på den här resan just nu och vill bara ut och upptäcka nu! Brace for impact Tokyo!!!


Just woke up here in my capsule at our cosy hostel and since it’s 4 am and I can’t sleep anyway I might as well just write another post! Yesterday what was supposed to be a short and intense power nap for the rest of the group ended up being a solid four hour sleep… I was busy setting up the website and thought it was better to try and stay awake so that I wouldn’t have to wake up this time in the morning but I guess it would have been even worse if I would have slept too. Anyway we ended up staying around the hotel and not going into town but I think that’s what everyone needed so we’ll go all in today instead!

So I thought I should take the opportunity to introduce our group that we are here with meanwhile I’m waiting to hopefully get tired again…
We are a crew of 7 individuals and almost all of us met in st Anton last season. I went down there with one of my old racing friends from my ski club Frida and there we lived with two guys who’s friends were traveling around the alps in an RV. They stopped by st Anton a few times and that’s how we got to know Wille, Gabbe and Lajne!Our neighbor and one of the girls we spent the most time hanging out with was Jenny and that completes the Swedish side of the group. The last person will be landing in just half an hour or so and that’s my American friend named Randy that I got to know this summer!

I’m beyond excited for this trip and just can’t wait to get out and explore!Brace for impact Tokyo!!!