Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Blog Premiere!

Av Posted on Inga taggar 0

Vi har anlänt i JAPAN (!??! waah så obeskrivligt exalterad) och jag insåg att denna episka tripp vill jag kunna minnas långt framöver och varför då inte säkerhetsställa detta med en digital dagbok som dessutom då kan delas med familj, vänner och andra nyfikna själar? Vill tro att chansen att jag faktiskt tar mig tid att skriva ordentligt ökar om det är till fler än enbart mig själv som jag skriver… Så därför, vem du nu är som hittat hit via en skärm av något slag – välkommen att följa denna månadslånga resa med skidåkning och andra äventyr i det fantastiska landet Japan!

/GabbiWe just arrived in JAPAN (!??! Waah I’m indescribably excited) and I realized that I really want to be able to remember this epic trip so why not ensure that with a digital diary that also can be shared to keep family, friends and other curious souls out there posted and updated on what we are up to here? So, whoever you are that has found your way here through a screen of some kind – welcome to follow this month long journey with skiing and other adventures across the amazing country of Japan!

/Gabbi