Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt

Det är en förmån att helt fritt kunna bestämma vart man ska åka och när man ska åka. För att åka skidor alltså. Då kan man nämligen titta på olika typer av väderleksrapporter och försöka gissa sig till vartåt snön drar sig. Och slå sig själv för bröstet, få hybris och tycka att man verkligen förtjänar det. När man råkar befinna sig på alldeles exakt rätt plats, vid helt rätt tidpunkt.

Screen-Shot-2016-01-07-at-15.22.24

Det enda som saknas nu är en slokhatt, en pipa och fyrverkerier, och, jag vet inte, en ring kanske? Ett uppdrag? För att jag ska känna mig som en komplett trollkarl. Trollkarlen av snö. Trollkarlen av väderlotteriet kanske är mer nära sanningen.

Attachment-1-768x1024

Men skam den som inte kan inbilla sig. Det snöar och jag tänker slåss mot väderkvarnar iförd aluminiumfolie ända tills alltsammans börjar om igen.