Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ofrivilliga betraktelser från ett discogym

Av Posted on Inga taggar 0

Av olika anledningar besöker jag då och då en lokal där det går att lyfta olika saker för att sedan ställa ner dom igen. Detta mest därför att min glasskonsumtion tvingar mig till intensiv kaloriförbränning för att i sin tur motverka ofrivillig uppgradering av garderob.

Trots att jag försöker fokusera på mig själv och mitt behov av att bränna kalorier, har jag emellertid inte lyckats undvika att uppmärksamma vissa mönster. Speciellt inte nu när vi går mot sommar:

– Tatueringar förefaller bidra till både ökad besöksfrekvens samt en förmåga att hålla högt uppsatta nyårslöften.

– Trots att temperaturen i lokalen är densamma blir många besökares kläder mindre och mindre och tajtare och tajtare för varje dag kalendern tickar närmare midsommar.

– Fördelarna med att anlita en så kallad PT är många. Förutom ivriga hejarop och precisa anvisningar kring hur ett rep daskas i golvet på bästa sätt, får man som kund bland annat också gå före i alla köer (vattenkön inkluderad) och slipper bära tillbaka de vikter som mot förmodan används.

– En känd komiker förefaller inte vara tatuerad. Vilket stärker teorin som presenteras i första punkten.

– Att prata i telefon under gymbesöket, förlänger besöket med exakt lika lång tid som samtalet inte handlade om någonting konstruktivt.

– Antalet så kallade ”selfies” har ingenting med antal kilon på stången att göra.

– Att anklaga någon för att vara en ”half repper” är aldrig positivt. Inte ens om det görs lite skämtsamt. ”Half reppers” har uppenbarligen ingen humor.

– Det totala antalet benpass, gånger antalet totala besök, gånger antalet totala gymbesökare per vecka uppgår nu till totalt 4.25 stycken.

– Att besökarna numera koncentrerats ner till en salt och hängiven soppa av knuttar och knutterskor, gör inte direkt underverk för undertecknats chanser att framstå som…som…insatt och vältränad.

– Bara för att en människa innehar titeln PT, behöver det inte betyda att människan ska praktisera det där PT.

– Hygien i omklädningsrum varierar inte med årstiderna.

– Personen eller personerna som står bakom ”Celsius” (en sorts träningselexir), skulle med fördel kunna skickas till Mellanöstern. Deras förmåga att få folk att så fullkomligt enas bakom galenskap reder förmodligen ut det där spektaklet snabbare än en Crossfit:are gör fem chins.

– Foam rollerns dimhöljda gåta består.